WinDVD Pro

WinDVD Pro Updates

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Servicepack 2 voor
WinDVD Pro 12

Servicepack 2 is nu verkrijgbaar voor Corel WinDVD Pro 12. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• Verbeterde ondersteuning voor de indeling .m4v
  • Verbeterde ondersteuning voor de gebruikersinterface in hoge resolutie

Uitgebracht: 2017-06-08

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows
WinDVD_12_Pro_SP2.exe
(106 MB)

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

WinDVD Pro 11 - Service Pack 6

Er is een update beschikbaar voor WinDVD 11 Pro waarmee de ondersteuning voor Microsoft Windows 10 wordt verbeterd.

Wij raden u aan om deze update direct te downloaden. U moet de toepassing afsluiten voordat u de update kunt installeren. Anders kan installatie hiervan niet worden voltooid.

Als u Service Pack 6 al eerder heeft geïnstalleerd, hoeft u dit niet opnieuw te downloaden.

Uitgebracht: 2016-06-08

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows
WinDVD 11 Pro SP6.exe
(129 MB)

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

WinDVD 11 - Service Pack 6

Er is een update beschikbaar voor WinDVD 11 waarmee de ondersteuning voor Microsoft Windows 10 wordt verbeterd.

Wij raden u aan om deze update direct te downloaden. U moet de toepassing afsluiten voordat u de update kunt installeren. Anders kan installatie hiervan niet worden voltooid.

Als u Service Pack 6 al eerder heeft geïnstalleerd, hoeft u dit niet opnieuw te downloaden.

Uitgebracht: 2016-06-08

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows
WinDVD 11 SP6.exe
(125 MB)

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

2010 WinDVD Pro Service Pack 7

Deze update bevat belangrijke correcties voor Corel® WinDVD® Pro 2010. U kunt dit servicepack alleen toepassen op software die al is bijgewerkt met Service Pack 6 (10.0.5.713, 10.0.5.819).

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2011-12-23

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows WinDVD_2010_Pro_Patch8_Aug.exe
(81.9 MB)

WinDVD Pro 2010 Service Pack 6

Deze update bevat belangrijke correcties voor Corel® WinDVD® Pro 2010. Deze update kan alleen worden toegepast op software die al is bijgewerkt naar Service Pack 1: 10.0.5.163, 10.0.5.291, 10.0.5.298, 10.0.5.536, 10.0.5.544.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2011-01-28

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

WinDVD Pro 2010 Service Pack 5

Deze update bevat belangrijke correcties voor Corel® WinDVD® Pro 2010. Deze update kan alleen worden toegepast op software die al is bijgewerkt naar Service Pack 1: (10.0.5.163, 10.0.5.291, 10.0.5.298, 10.0.5.536, 10.0.5.544).

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2010-09-02

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows WinDVD_2010_Pro_Patch6_Nov.exe
(69.3 MB)

WinDVD Pro 2010 Service Pack 3

Opmerking: Installeer servicepack 1 voordat u dit servicepack installeert. Dit servicepack kan niet op de proefversie worden toegepast.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2010-03-25

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows WinDVD_2010_Pro_Patch4_Mar.exe
(42.3 MB)

WinDVD Pro 2010 Service Pack 2

Opmerking: Installeer Service Pack 1 voordat u dit Service Pack (versie 10.0.5.163) installeert. Dit Service Pack werkt niet met de proefversie.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2010-02-03

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows WinDVD_2010_Pro_Patch3_Jan.exe
(42.1 MB)

WinDVD Pro 2010 Service Pack 1

NB: deze update is bedoeld voor WinDVD Pro 2010. De patch is niet van toepassing op proefversies.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2009-11-06

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文
Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

WinDVD 2010 Service Pack 2

Opmerking: Installeer Service Pack 1 voordat u dit Service Pack (versie 10.0.5.163) installeert. Dit Service Pack werkt niet met de proefversie.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2010-02-03

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows WinDVD_2010_Patch3_Jan.exe
(40.4 MB)

WinDVD 2010 Service Pack 1

NB: deze update is alleen bedoeld voor WinDVD 2010. Als eigenaar van Corel® Digital Studio™ 2010 ontvangt u de WinDVD 2010-patch bij het bijwerken van Digital Studio. Deze patch kan niet op de proefversie worden toegepast.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2009-11-06

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows WinDVD_2010_Patch2_Nov.exe
(55.3 MB)

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Corel WinDVD 9 Plus Blu-ray Update Pack

Download het WinDVD 9-updatepakket voor verbeterde prestaties:

• Lost het probleem met 'Enable S/PDIF Out' (S/PDIF-output inschakelen) op
  • Lost het probleem met 'HDMI output to speaker' (HDMI-output naar speaker) op
  • Biedt mogelijkheden voor het wijzigen van de selectie van All2HD-instellingen voor verbeterde stabiliteit
  • Biedt uitbreiding van de lijst met compatibele commerciële titels
  • Biedt verbeterde compatibiliteit voor de volgende hardware:
    VGA-chipsetondersteuning voor het afspelen van Blu-ray Disc® op de besturingssystemen Windows Vista® en XP

Uitgebracht: 2009-02-27

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Italiano
  • Nederlands
Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Corel® WinDVD® 9 Plus Blu-ray - October 2009 Update

Om klanten de best mogelijke productprestaties te kunnen bieden, heeft Corel de volgende update voor Corel WinDVD 9 Plus Blu-ray voor u beschikbaar:

• Opgeloste problemen met compatibiliteit van titels: WinDVD 9 Plus Blu-ray biedt nu ondersteuning voor een meer uitgebreide lijst Blu-ray-titels.

Opmerking: als u wilt controleren welke versie van WinDVD momenteel op uw computer is geïnstalleerd, klikt u op Help, Info (of About) in uw WinDVD-toepassing.

Uitgebracht: 2009-10-27

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Italiano
  • Nederlands
  • 繁體中文

Corel WinDVD 9 - July 2009 Update

Teneinde klanten de best mogelijke productprestaties te kunnen bieden, brengt Corel de volgende update voor Corel WinDVD 9 uit:

• Ondersteuning voor BD-Live: WinDVD 9-gebruikers hebben nu toegang tot extra inhoud via Blu-ray-spelers met een internetverbinding
  • Opgeloste problemen met compatibiliteit van titels: WinDVD 9 biedt nu ondersteuning voor een meer uitgebreide lijst Blu-ray-titels

Uitgebracht: 2009-02-27

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Italiano
  • Nederlands
  • 繁體中文

Corel WinDVD 9 Update Pack

Download het WinDVD 9-updatepakket voor verbeterde prestaties:

• Lost het probleem met 'Enable S/PDIF Out' (S/PDIF-output inschakelen) op
  • Lost het probleem met 'HDMI output to speaker' (HDMI-output naar speaker) op
  • Biedt uitbreiding van de lijst met compatibele commerciële titels
  • Biedt verbeterde compatibiliteit voor de volgende hardware:
    VGA-chipsetondersteuning voor het afspelen van video op de besturingssystemen Windows Vista® en XP

Uitgebracht: 2008-07-25

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Italiano
  • Nederlands
Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Corel Digital Studio 2010 Service Pack 2

Deze patch wordt sterk aangeraden voor alle gebruikers. Deze bevat de volgende correcties:

• Aanzienlijke prestatieverbeteringen – verbeteringen zijn, onder andere: de toepassing loopt niet langer vast bij het indelen van media als bepaalde bestandsindelingen voor video worden aangetroffen.
  • Schijflabels afdrukken – biedt nu ondersteuning voor verschillende labelmerken, zodat het gemakkelijk wordt om de labels uit te lijnen tijdens het afdrukken. Kies de optie voor commerciële labels en kies het type media.
  • De modus voor het maken van projecten – de naam van de maand in kalenders wordt niet langer gedeeltelijk weergegeven in het gebied voor de ringbinding; de eerste afbeelding in fotoboeken wordt nu correct uitgelijnd in het omslagvenster; verticale collages worden correct afgedrukt; de optie om de kalender te laten beginnen op maandag in plaats van op zondag, werkt nu in alle talen.
  • Traditioneel Chinees in WinDVD – in de gebruikersinterface worden niet langer onleesbare tekens weergegeven.
  • Datum op foto’s – voor foto’s die afkomstig zijn van camera’s die foto’s niet voorzien van de opnamedatum in de bestandskop, wordt de datum nu correct toegevoegd.

In deze versie worden tevens de volgende correcties voor de eerste update aangebracht:

• Online bestellen – werkt nu voor de VS, Canada en Europa.
  • Uploaden Flickr – foto’s kunnen rechtstreeks naar Flickr worden verzonden.

Voer het volgende uit om deze update te installeren:

1. Download de update naar uw computer en sla deze op de harde schijf op.
  2. Dubbelklik op het installatiebestand om het bijwerken te starten.
  3. Lees de licentieovereenkomst bij de software zoals vermeld in de instructies en voltooi de installatie.

Uitgebracht: 2009-11-13

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows CDS_Patch2.exe
(181 MB)

Corel Digital Studio 2010 Service Pack 1 (all Talesn)

Online afdrukken is nu beschikbaar. Met deze update kunt u professioneel gedrukte fotoboeken, kalenders, kaarten, collages en afdrukken bestellen van uw favoriete foto's. En u kunt afbeeldingen uploaden naar Flickr™.

Uitgebracht: 2009-09-11

• English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows CDS_Patch1.exe
(19 MB)